Navigatie

Wie zijn wij

Perfect Running in Zieuwent wil een positieve bijdrage leveren aan het bewegingspatroon van mensen. Dit willen we doen door de mensen bewust te maken van de voordelen van hardlopen en ze te laten ervaren hoe leuk hardlopen kan zijn.

Lisa te Molder
Is werkzaam bij Stichting de Achthoek als peuterleidster in Lievelde. Al sinds 2006 is ze fanatiek bezig met hardlopen en loopt ze mee met de regionale top op de lange afstanden. In het verleden heeft ze twee medailles gehaald op het NK, op de 5 en 10 km. Onlangs (10-04-16) heeft ze haar eerste marathon gelopen in een tijd van 3.06.16 en werd daarmee vierde Nederlandse in haar categorie. Haar passie voor hardlopen draagt ze graag over op anderen.

Maikel Toebes
Heeft de opleidingen CIOS en Sport, Gezondheid en Management afgerond. Hij werkt onder andere als tennisleraar bij de Zieuwentse Tennisvereniging en is zeven jaar werkzaam geweest als fitnessinstructeur bij Sport en Gezondheidscentrum Physique in Terborg. Naast de trainingen en lessen die hij verzorgt, is hij zelf ook een fanatiek sporter. Sinds 2008 heeft hij zich gericht op atletiek. Alle onderdelen spreken hem aan, maar met name het hardlopen/sprinten.