Navigatie

Missie

Perfect Running wil het hardlopen en de gezondheid in Zieuwent en omstreken bevorderen. Door middel van professionele en verantwoorde trainingen en adviezen willen wij mensen inspireren en begeleiden bij het gezamenlijk behalen en ervaren van plezier en prestaties op eigen niveau.

 

Visie

Jaarlijks beginnen duizenden mensen met hardlopen, maar het verloop is erg hoog. Kennelijk is de aantrekkingskracht die hardlopen heeft groter dan de aantrekkelijkheid van de beoefening. Het verloop onder beginnende hardlopers is in de eerste weken het hoogst. Vanuit deze optiek acht Perfect Running het van groot belang om vooral het plezier in de beoefening als sporter te vergroten.

 

Daarnaast verandert onze sociale omgeving: mensen worden ouder en sporten langer. Tegelijkertijd leeft een groot deel minder gezond en beweegt daarbij onvoldoende. Vanuit dit omgevingsbeeld is het de ambitie van Perfect Running om het hardlopen en de gezondheid te bevorderen. Daarbij willen wij een betrouwbare, betrokken en inspirerende partner zijn voor mensen. Om dat te bereiken zal Perfect Running te allen tijde de verbetering van de prestaties en gezondheid nastreven.